Art for Help - Arta ca instrument de evanghelizare si solidaritate

RomânăEnglish

Despre Familie - România

Casa familiala pentru copii "Sf. Ana" - Campina - Romania

Dragi prieteni,
La cererea arhiepiscopului de Bucuresti, Excelenta sa Ioan Robu, cu ajutorul parintelui Ionel Pojum, parohul bisericii Sfanta Cruce din Bucuresti, am demarat proiectul de sprijinire a Casei familiale pentru copii "Sfanta Ana" din Campina (numita anterior "Iubiti copiii") pentru a putea raspunde nevoilor acestor copii defavorizati.

Directoarea casei a inceput sa aiba grija de orfani din anul 1990. Cu ajutorul binefacatorilor a reusit sa construiasca trei case modeste: in prima casa locuiesc noua copii (cu varsta intre 1 si 18 ani), in cea de-a doua cinci copii (intre 3 luni si 7 ani), iar in ultima locuiesc inca trei copii.

Scopul Casei familiale este ajutorarea copiilor abandonati si a orfanilor, oferindu-le o locuinta, mese calde, un loc de educatie si de joaca intr-un cuvant o atmosfera de familie.

De la inceputul acestui program, 72 de copii au locuit si au beneficiat de ajutorul primit in casa Sf. Ana. Majoritatea au fost adoptati de familii din Romania.

Pentru a putea continua sa ajutam acesti copii, imploram protectia Sfintei Feciare si a Sfintei Ana, protectoarea casei. De asemenea, ne punem speranta in rugaciunile si ajutorul material al tuturor binefacatorilor si vizitatorilor acestui site. Va asiguram ca veti fi amintiti intotdeauna in rugaciunile copiilor romani si ale celor care le poarta de grija.

Familia din Campina Familia din Campina Familia din Campina Familia din Campina Familia din Campina Familia din Campina Familia din Campina Maria Luiza autoportret Marius la 3 ani

Proiectul de ajutorare a familiilor Bucuresti, Romania

Dragi prieteni,
La cererea arhiepiscopului de Bucuresti, Excelenta sa Ioan Robu, cu ajutorul parintelui Ionel Pojum, parohul bisericii Sfanta Cruce din Bucuresti, am demarat in iunie 2004 proiectul de sprijinire a familiilor pentru a putrea raspunde nevoilor familiilor defavorizate.

Cu ajutorul binefacatorilor, comunitatilor si altjor organizatii, am putut adopta unsprezece familii in ultimii doi ani, oferindu-le sprijin material pentru un an de zile (Vedeti lista de mai jos.).

Prin aceasta prezentare dorim sa va invitam sa contribuiti la sprijinirea acestor familii.

Pentru a putea realiza acest proiect contam pe rugaciunile si ajutorul material al credinciosilor din parohia Sfanta Cruce din Bucuresti, al tuturor binefacatorilor si vizitatorilor site-ului nostru. Va asiguram ca veti fi amintiti intotdeauna in rugaciunile familiilor din Romania.

Proiectul de ajutorare a familiilor Saveni - Iasi, Romania

Dragi prieteni,
La cererea episcopului auxiliar de Iasi, excelenta sa Aurel Perca, cu ajutorul Pr. Roca Mihai, parohul din localitatea Saveni, Iasi, am demarat in decembrie 2005, proiectul de sprijinire a familiilor pentru a putea raspunde nevoilor familiilor defavorizate.

Cu ajutorul binefacatorilor, familiilor, comunitatilor si altor organizatii, am putut adopta zece familii, oferindu-le asistenta sociala si sprijin material pe timpul iernii.

Prin aceasta prezentare dorim sa va invitam sa contribuiti la sprijinirea acestor familii.

Pentru a putea realiza acest proiect contam pe rugaciunile si ajutorul material al credinciosilor din parohia Saveni, al tuturor binefacatorilor si vizitatorilor site-ului nostru. Va asiguram ca veti fi amintiti intotdeauna in rugaciunile familiilor din Romania.

Art fo Help
IFA ART FOR HELP
Aleea Avrig nr. 6
Bl. P4, Sc. 3, Ap. 100
Bucuresti, Sector 2
Telefon: 021 2532047
Mobil: 0720 587 837
office@artforhelp.org
CF: 21725591
Bank Account at Raiffensen Bank
RON: RO 72 RZBR 0000 0600 0917 0447
EURO: RO 23 RZBR 0000 0600 0917 0456
USD: RO 61 RZBR 0000 0600 0917 0451
© 2010 Art For Help. Toate drepturile rezervate.